Home
Wie
Werkwijze
Tarieven
De honden
In de media
 
   

Even voorstellen

Ik ben Bob van Bobbies Honden-uitlaatservice. Voor zoverre ik terug kan denken heb ik altijd een grote liefde voor dieren gehad en in het bijzonder voor honden.

 
Geschiedenis
Dit begon al als klein jongentje met het uitlaten van het hondje van mijn oma. Later werden dit de honden van anderen, zoals familie en buren.In 1994 heb ik door verandering van werk als verpleegkundige zelf een hond kunnen nemen. Dit werd Kate, een in eerste instantie nerveuze asielhond. Maar met de nodige juiste aandacht, uitgegroeid tot een hond vol zelfvertrouwen, intelligent en zeer sociaal.


 
Toen ik met werken in de gezondheidszorg stopte, wilde ik mijn geluk in het buitenland beproeven. Ik ben met Kate naar Mexico verhuist en heb daar aan de Golf van Mexico een eetgelegenheid geopend. Al vrij snel bestonden mijn klanten niet alleen uit toeristen en Mexicanen, maar ook uit de plaatselijke straathonden. Deze verkeerden vaak in erbarmelijke omstandigheden en heb daar dan ook menige hond weer verzorgd en opgeknapt. Met de plaatselijke natuurbeschermingsorganisatie heb ik een tweejaarlijks sterilisatie-programma opgezet.
 


Hondenuitlaatservice
In 2005 ben ik teruggekeerd en heb ik Bobbies hondenuitlaatservice opgezet. Wat geresulteerd heeft in een stabiele roedel waar ik samen met de honden veel plezier aan beleef.